Stránky

Rok v ovocnej záhrade

Doplnené a rozšírené vydanie

Knižný bestseller z pera profesora Ivana Hričovského a jeho žiaka Martina Dureca pre veľký úspech prichádza v rozšírenej verzii a novom grafickom stvárnení. Navyše je kniha doplnená o podrobnosti týkajúce sa bioochrany od uznávaného slovenského odborníka Ing. Zoltána Tamašeka.
Rok v ovocnej záhrade je každodenný praktický sprievodca pre skúseného i menej skúseného záhradkára. Kniha obsahuje množstvo praktických rád o výsadbe ovocných stromkov a drobného ovocia, starostlivosti, ale i vrúbľovaní, hnojení, ochrane a ďalších činnostiach v chronologickom poradí počas celého roka. Nielenže prináša mnoho praktických rád do záhrady, ale chronologicky upozorňuje na nevyhnutné kroky pri pestovaní ovocných stromov a drobného ovocia.

Ponúkame vám publikáciu, kde nájdete podrobné postupy, ako čo zlepšovať v záhradke alebo sade. Knihu, ktorá záhradu urobí naozaj pútavým a podmanivým priestorom, kde po namáhavej práci nájdete vždy miesto oddychu a relaxu. Veríme, že vás rovnako zaujme, ako všetky ostatné knihy o pestovaní zeleniny, kvetov, okrasných rastlín a drevín, vinohradu a ďalších aktivít v záhrade z knižnej edície Praktické rady záhradkárom.

Podrobnosti

Počet strán: 180 strán
Väzba: flexi väzba
Rozmer: 135×190 mm
Hmotnosť: 300 g
Jazyk: slovenský jazyk
ISBN: 9788089642137
Rok vydania: 2014


Túto knihu si môžete kúpiť tu: